15 лютого радісну подію відзначив

Заклад дошкільної освіти №44 “Попелюшка”.

                Рівно 40 років тому маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудованого дитсадка,  а оченята почали звикати до диво­вижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. За чотири десятки років заклад випустив не одну сотню дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи.

                Сам же дитсадок, який нині відвідують 355 маленьких діток, з кожним роком ставав кращим. Утім, найбільшою гордістю закладу є його працівники: директор, в-методист, вихователі, психолог, музичні керівники, керівники гуртків,сестри медичні старші, шеф-кухар, кухарі, помічники вихователів та ін., тобто всі ті, хто постійно із любов’ю дбає про комфорт маленьких вихованців, їхній повноцінний розумовий і фізичний розвиток. Дорослі своєю турботою зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого і прекрасного. Любові персоналу вистачає на кожну дитину.

                  Святкування Дня народження садочка – це традиція, яка об’єднує дітей, педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю. Ювілей дитячого саду – це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетливих очей, посмішок і сміху! Саме з таким настроєм зустрічав наш заклад дошкільної освіти свій ювілей і приймав вітання від гостей. На цьому святі було по-родинному затишно, цікаво, радісно і просто казково!  Свій ювілей працівники та вихованці ЗДО „Попелюшка”  святкували у тісному колі друзів. Привітати іменинників завітало чимало гостей, зокрема і ветерани дошкільної освіти, які працювали у цьому дитячому садочку з початку його заснування.

Comments are closed.

Post Navigation