ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

розміру бюджетних призначень та/або очікуваної вартості предмета закупівлі,

що закуповується за бюджетні кошти

13.12.2022р

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія:


Заклад дошкільної освіти ( ясла-садок )№44 поглибленого гуманітарного розвитку Рівненської міської ради, ЄДРПОУ 23303424

Категорія  Замовника – згідно п.3 ч.1 ст. 2 ЗУ “Про публічні закупівлі” (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної  громади

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

 

Код ДК 021:2015-15110000-2 (Мясо), а саме:

  • Код ДК 021:2015-15111100-0 М’ясо (яловичина)
  • Код ДК 021:2015-15113000-3 М’ясо (свинина)
  • Код ДК 021:2015-15112130-6 М’ясо (курятина, філе куряче)

 

  1. Необхідність проведення закупівлі на 2023рік зумовлена потребою в забезпеченні функціонування закладу.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Якісні характеристики визначено з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

  1. Обґрунтування обсягів закупівлі.

Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного використання предмета закупівлі у попередньому році та обсягу фінансування.

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі – 521200,00 грн.
  2. Загальна кількість– 3700 кг.
  3. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 та за результатами проведення моніторингу цін, шляхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозорро», даних Головного управління статистики в Рівненській області,  тощо.

  1. Процедура закупівлі – відкриті торги з особливостями.

 

 

 

 

Comments are closed.

Post Navigation